suzukimetoden för piano

Suzukimetoden för piano

Suzukipiano eller Pianosuzuki? Suzukimetoden för piano lär ut på ett effektivt och kul sätt.

Kärt barn har många namn. Suzukimetoden är en revolutionerande metod för att lära sig spela piano, som har hjälpt tusentals elever världen över att utveckla sin musikalitet och teknik. Med en fokus på att bygga upp en solid grund och lära sig genom repetition och spelglädje, är Suzukimetoden en effektiv och givande väg att lära sig spela piano. Metoden utgår från att alla kan lära sig spela piano, oavsett ålder eller tidigare erfarenhet.

Som lärare i Suzukimetoden kan jag erbjuda en strukturerad och systematisk undervisning som hjälper dig att utvecklas som pianist på ett kontinuerligt och målinriktat sätt. Genom att följa metodens steg för steg-approach kan du lära dig grundläggande teknik och musikteori på ett sätt som är lätt att förstå och tillämpa. Vi spelar piano på gehör och har pianolektioner med notläsning.

Under lektionerna fokuserar vi på att skapa en positiv och kreativ lärandemiljö, där du kan utforska din egen musikalitet och utvecklas som pianoelev på ett roligt och meningsfullt sätt. Om du är intresserad av att börja lära dig spela piano enligt Suzukimetoden, tveka inte att kontakta mig för mer information och att boka en lektion. Tillsammans kan vi hjälpa dig att uppnå dina mål och bli en skicklig pianist!

Kristina Eriksson, Musikpedagog